Открита процедура

Обявлението е в архива.
5798682

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 166500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ХРИСТО СТАМБОЛСКИ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 01011-2024-0005

1. Обект на настоящата обществена поръчка е:   Поръчката  е „доставка на стоки, осъществявана чрез покупка” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т.2  от ЗОП. Поръчката се провежда с цел избор на изпълнител за периодично повтарящи се доставки на лекарствени продукти за нуждите на Лечебното заведение. Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV): 33600000 - описание: Лекарствени продукти
          2 Правно основание за откриване на процедурата:  Възложителят  обявява  настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка на основание  чл. 73, ал. 1 във връзка с чл.74, ал.4 и чл. 18, ал. 1, т. 1 от  Закона за обществените поръчки. За нерегламентираните в настоящите указания и документацията за участие условия по провеждането на процедурата, се прилагат разпоредбите на Закона за обществените поръчки и Правилника за прилагане на закона за обществените поръчки.
         3.Мотиви за избор на процедура по възлагане на поръчката: Естеството на поръчката позволява достатъчно точно да се определи техническата спецификация и откритата процедура гарантира в най-голяма степен публичност на възлагане изпълнението на поръчката, респективно прозрачността при разходването на публични финансови средства. Предвид изискванията на ЗОП, и с цел да се осигури максимална публичност и да се постигнат най-добрите за Възложителя условия, настоящата обществена поръчка се възлага именно по посочения вид – открита процедура.
   4.Обособени позиции – не , лекарствените  продукти  са групирани   в   47 групи ,   съдържащи общо   350    номенклатурни  единици / съгласно изготвена техническа спецификация – Приложение 1 /
              Мотиви  за невъзможност за разделяне на поръчката на обособени позиции:  Възлагането на поръчката без разделяне на обособени позиции единствено цели да гарантира постигане на оптимален резултат при възлагането на поръчката чрез осигуряване на  по-голям  обхват  и/или цялостно изпълнение  на доставката на  лекарствените продукти, предмет на поръчката, като дава   възможност да се  разшири   кръга на  възможните участници в процедурата и  да не се  ограничава необосновано свободата на конкуренцията.
  5. Възможност за представяне на варианти в офертите
  Всеки от кандидатите, може да участва за една или повече групи от  лекарствените  продукти , като предложи оферта за  включените в тях една  или повече номенклатурни  единици  .
  6. Място и срок за изпълнение на поръчката
  Мястото за изпълнение на поръчката е МБАЛ „Д-р Хр. Стамболски” ЕООД  гр.Казанлък –Болнична аптека.
 7. Срокът за изпълнение на поръчката: 12 календарни месеца, считано от датата на сключване на договора

URL: https://app.eop.bg/today/367340

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД