Открита процедура

Обявлението е в архива.
5521323

Публикувана на: 08.02.2024

Краен срок: 14.03.2024

Прогнозна стойност: 95894.58 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 00267-2024-0009

Предмет на обществената поръчка е „Доставка на работно защитно облекло, екипировка и лични предпазни средства за нуждите на ДФ „Пловдив – 112“ при Община Пловдив, по четири обособени позиции“
Обособена позиция №1: Доставка на защитно работно облекло за нуждите на ДФ „Пловдив – 112“ при Община Пловдив
Обособена позиция №2: Доставка на работно облекло за нуждите на ДФ „Пловдив – 112“ при Община Пловдив
Обособена позиция №3: Доставка на дамски защитни обувки за нуждите на ДФ „Пловдив – 112“ при Община Пловдив
Обособена позиция №4: Доставка на екипировка и лични предпазни средства за нуждите на ДФ „Пловдив – 112“ при Община Пловдив.
Предметът  на  поръчката обхваща извършване на доставки на работно облекло („стоки“), екипировка и лични предпазни средства в съответствие с Техническата спецификация и образците на Техническо и Ценово предложение, представляващи  неразделна част от настоящата Документация.
*Чрез настоящата процедура, Възложителят ще възложи обществената поръчка само в частта по Обособена позиция № 1 и Обособена позиция № 2.

На основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП, Възложителят ще възложи Обособени позиции № 3 и № 4 по реда, валиден за индивидуалната им прогнозна стойност, при спазване на условията, че стойността на позициите не надхвърля максималния праг за доставки по чл. 21, ал. 6 от ЗОП, както и че прогнозната им стойност не надхвърля 20 % от общата прогнозна стойност на поръчката.
Във връзка с гореизложеното, Възложителят ще възложи директно Обособена позиция № 3 и Обособена позиция № 4, по реда на чл. 20, ал 8 от ЗОП, приложим съобразно индивидуалната ин прогнозна стойност.
Таг: ЛПС, очила
 

URL: https://app.eop.bg/today/357725

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД