Открита процедура

Обявлението е в архива.
5350648

Публикувана на: 29.11.2023

Краен срок: 03.01.2024

Прогнозна стойност: 838658.06 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА АННА" СОФИЯ АД

Уникален номер на поръчката: 00692-2023-0049

Предмет на поръчката е периодичната доставка на лекарствени продукти за УМБАЛ „Света Анна“ - София АД по предварителна заявка, съгласно спецификация, приложена в документацията за участие в процедурата. Срокът за изпълнение на поръчката е от нейното възлагане до 30.12.2024 година, при периодично извършващи се доставки в зависимост от потребностите на Възложителя. Срокът на доставка е по предложение на участника в часове, не по-дълъг от 24 часа от получаване на писмена заявка от Възложителя.
Процедурата обхваща 58 броя обособени позиции. Оферти могат да се подават:
- за цялата процедура
- за една или повече обособени позиции
Участникът подава само една оферта, съгласно условията посочени в документацията за участие. Предлаганите лекарствени продукти следва да отговарят на параметрите, заложени в спецификацията, изготвена от Възложителя.
Участниците следва да декларират, че притежават валидно разрешение за употреба на лекарствения продукт, издадено по реда на ЗЛПХМ или по реда на Регламент /ЕО/ №726/2004 г., с одобрена кратка характеристика на предлагания продукт. В случай, че участниците се намират в процедура за подновяване на разрешението за употреба или когато разрешението за употреба изтича по време на договора, участниците следва да декларират в съответствие с чл.55, ал.6 от ЗЛПХМ, че количествата от лекарствения продукт са налични.

URL: https://app.eop.bg/today/343540

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД