Открита процедура

Обявлението е в архива.
5516632

Публикувана на: 05.02.2024

Краен срок: 01.03.2024

Прогнозна стойност: 1200000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ "ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00858-2024-0001

Дейностите, предмет на поръчката, се изразяват в доставка на нетни количества активна електрическа енергия (средно/ниско напрежение) и избор на координатор на балансираща група за нуждите на ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ “ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ” за срок от 12 (дванадесет) месеца.
Доставката се извършва в обекти на Възложителя, подробно описани в Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие.
Прогнозното количество електроенергия, е определено на база разходваните количества за предходните 12 месеца за всички обекти на възложителя.
Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, както и правата и задълженията на възложителя и на изпълнителя, са съгласно проекта на договора, Техническата спецификация, Техническото и Ценово предложение на Изпълнителя, както и в съответствие с действащото законодателство и утвърдените правила в областта на енергетиката.
 

URL: https://app.eop.bg/today/353504

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД