Открита процедура

Обявлението е в архива.
5781634

Публикувана на: 11.03.2024

Краен срок: 08.04.2024

Прогнозна стойност: 2446281.50 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2024-0009

Обект на настоящата обществена поръчка е „доставка” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 2 от ЗОП.
Предметът на обществената поръчка включва доставка на различни видове медицински изделия и консумативи, необходими за  дейността на УМБАЛ "Проф. д-р Строян Киркович" АД
Поръчката е разделена на обособени позиции,подробно посочени и описани в Техническата спецификация – Приложение № 1, неразделна част от документацията
Възложителят поставя изискване за комплексност на офертите за Обособените позиции.  Участниците оферират всички медицински изделия/консумативи, включени в обособената позиция, по която участват.
Срок за изпълнение на поръчката: 24 (двадесет и четири) месеца, считано от датата на подписване на договора.
На основание чл. 104, ал. 2 от ЗОП, оценката на техническите и ценовите предложения на участниците ще се извърши преди разглеждане на документите за съответствие с критериите за подбор. 
На основание чл. 52, ал. 5 от ЗОП,  Възложителят изиска от участниците предоставяне на мостри преди подаване на офертата, изпратена чрез платформата, с цел доказване съответствието на част от оферираните медицински изделия със заложените в Техническата спецификация параметри.
На осн. чл. 47, ал. 4 от ЗОП възложителят посочва, че органите, от които участниците могат да получат необходимата информация за приложимите правила и изисквания, които декларират в офертите си, съгл. чл. 47, ал. 3 от ЗОП, са следните - НАП, НОИ, МОСВ и Министерство на труда и социалната политика.

URL: https://app.eop.bg/today/359973

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД