Открита процедура

Обявлението е в архива.
5519777

Публикувана на: 07.02.2024

Краен срок: 06.03.2024

Прогнозна стойност: 278497.60 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - САМОКОВ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00505-2024-0005

Предметът на обществената поръчка е: „Доставка на лекарствени продукти за нуждите на „МБАЛ-Самоков” ЕООД ЧАСТ  IVза период от 12 месеца по предварителни писмени заявки за нуждите на лечебния процес в „МБАЛ-Самоков” ЕООД, по смисъла на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина и съгласно условията на Закона за обществените поръчки и документацията за участие.
Поръчката съдържа 23 (двадесет и три) обособени позиции с посочен Анатомо терапевтичен код (ATC) и Международно непатентно наименование (INN).
Всеки участник има право да представи по едно предложение за изпълнение на поръчката за всички, за една или повече обособени позиции.
Офертите могат да се подават:
          - за цялата процедура
          - за една или повече обособени позиции
Участието за обособена позиция е комплексно, като участниците следва да покриват всички подпозиции, съдържащи се в тази обособена позиция. Участници, които не покриват всички подпозиции в дадена обособена позиция се отстраняват от участие за тази обособена позиция.
Не се предвижда възможност за предоставяне на варианти в офертите на участниците.
 

URL: https://app.eop.bg/today/355833

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД