Открита процедура

Обявлението е в архива.
5429784

Публикувана на: 27.12.2023

Краен срок: 24.01.2024

Прогнозна стойност: 623682.64 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - БУРГАС АД

Уникален номер на поръчката: 00301-2023-0036

Обществената поръчка включва всички дейности по изпиране, отстраняване на трайно фиксирани петна дезинфекция, изсушаване, гладене, изкърпване и сортиране на болнично бельо, операционно бельо и облекло, болнично бельо, одеяла и олекотени завивки, дунапренови дюшеци и пълнежи за възглавници в съответствие с изискванията на Наредба Чу 12/16.11.2018г. за здравните изисквания към обществените перални на Министъра на здравеопазването за хигиенните изисквания към устройството и експлоатацията на обществените перални, както и опаковането им в пликове (торби) за запазване хигиенните качества, намаляване рисковете от увреждане.
Услугата, предмет на обществената поръчка, се извършва ежедневно, при шестдневна работна седмица (от Понеделник до Събота включително), съгласно изготвен от Възложителя график,. Изпълнителят следва да събира ежедневно болничния инвентар под опис, по следния график:
 7:30 и 11:30 ч. - операционно и инфекциозно бельо;
7:30 - останалата част от инвентара..
Всяка от партидите следва да се предава опакована в и окове (торби), по начин запазващ хигиенните качества, на болнично бельо. в т.ч. операционно бельо, облекло, работно облекло и одеяла, дунапренови дюшеци. пълнежи за възглавници и стелки, като върху всеки от тях следва да. има означения за кое отделение са предназначени. Получаването и предаването на бельото се извършва поетапно от Изпълнителя до всяко структурно звено на „УМБАЛ- Бургас” АД при спазване на чисти/мръсни потоци.
Услугата, предмет на обществената поръчка се извършва ежедневно, при шестдневна работна седмица (от Понеделник до Събота включително), съгласно изготвен от Възложителя график, в срок, до 24 часа, считано от момента да предаване на съответната партида с бельо, с изключение на операционното бельо, което следва да бъде изпрано и върнато в срок до 12 часа от предаването му, общоинфекциозно – в срок до 10 часа от предаването му и бельо от COVID сектора – до 6 часа от предаването му.


 

URL: https://app.eop.bg/today/348081

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД