Открита процедура

Обявлението е в архива.
5018107

Публикувана на: 12.06.2023

Краен срок: 07.07.2023

Прогнозна стойност: 24139.74 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ

Уникален номер на поръчката: 00322-2023-0026

При изпълнение на поръчката следва да се извърши доставка на перилни и почистващи препарати и вещества пликове за смет и други стоки, попадащи в списъка на стоките и услугите по чл.12, ал.1, т.1 от ЗОП  за предоставяне на социалните услуги в Центъра за обществена подкрепа, Наблюдавано жилище и в Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства разположени в община Кърджали. 

В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка, пълното описание на материалите, продуктите и техните количества са подробно индивидуализирани в Техническaта спецификация-Приложение №1 към настоящата документация. 
Количествата, предвидени в Техническите спецификации, са индикативни и не пораждат задължение за Възложителя да ги заявява - закупува в пълен обем.
Поръчката е запазена за специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания на основание чл. 12 от ЗОП, във връзка с чл. 80 от ППЗОП. В настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка могат да участват и други заинтересовани лица, но офертите им ще се разглеждат само ако няма допуснати оферти на лица, които са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
В случаите по чл.12, ал. 1, т. 1 от ЗОП  участникът следва да е:
1. регистриран като специализирано предприятие или кооперация на хора с увреждания най-малко три години преди датата на откриване на настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка;
2. най-малко 30 на сто от списъчния му състав е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение;
3. може да изпълни най-малко 80 на сто от предмета на поръчката със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс.

URL: https://app.eop.bg/today/307876

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД