Открита процедура

Обявлението е в архива.
5496373

Публикувана на: 22.01.2024

Краен срок: 19.02.2024

Прогнозна стойност: 3070000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ "СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00640-2024-0011

Възложителят обявява настоящата процедура за възлагане на обществената поръчка на основание чл. 18, ал. 1, т. 1 и ал. 2, предложение първо, чл.19, ал.1 във връзка с чл. 73, ал. 1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП).
Спрямо условията за провеждане на процедурата, нерегламентирани в настоящите указания, техническата спецификаця и цялостната документация за участие, се прилагат разпоредбите на глави единадесета – тринадесета от ЗОП и глава пета, раздели VII и VIII от правилника за прилагането му (ППЗОП).
Процедурата за възлагане на обществената поръчка е основана на принципите за публичност и прозрачност, на свободна конкуренция, пропорционалност, равнопоставеност и недопускане на дискриминация, като дава възможност за участие на всички български или чуждестранни физически, юридически лица, техни обединения, както и всички други образувания, отговарящи на изискванията на възложителя, обективирани в комплекса от документи, съставляващи документацията за участие в процедурата.
Обект на настоящата обществена поръчка е „Доставка“ по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 2 от ЗОП.
Предметът на настоящата обществена поръчка е „Периодична доставка на хартия, тонери, канцеларски материали и офис консумативи за нуждите на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ с 5 обособени позиции:
Обособена позиция 1 „Доставка на различни видове копирна и принтерна хартия“;
Обособена позиция 2 „Доставка на тонери (оригинални и съвместими) и консумативи за копирни и печатащи устройства“;
Обособена позиция 3 „Доставка на канцеларски материали“;
Обособена позиция 4 „Доставка на консумативи и аксесоари за офис техника“;
Обособена позиция 5 Доставка на канцеларски материали, запазена по чл. 12, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки.

URL: https://app.eop.bg/today/351567

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД