Открита процедура

Обявлението е в архива.
5376960

Публикувана на: 08.12.2023

Краен срок: 08.01.2024

Прогнозна стойност: 430000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РУСЕ

Уникален номер на поръчката: 00115-2023-0107

Целта на поръчката е да се избере квалифициран изпълнител, който да подпомогне община Русе за подготовка, организация и провеждане на информационна кампания за населението в общината за прилагане на мерки за подобряване качеството на въздуха в рамките на проект „Подобряване качеството на атмосверния въздух в община Русе“.
Информационната кампания ще се провежда по време на  изпълнението на проекта, като ще запознае в детайли населението с ползите от подмяна на отоплителни устройства на твърдо гориво, допустимите алтернативи за подмяната, условията и критериите за включване на желаещите в схемата за подмяна.
Целта на информационната кампания е да се постигне висока степен на информираност и разбиране сред населението за необходимостта от подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво и предоставяните възможности за безвъзмездната им подмяна в рамките на цитирания проект.
Необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка са подробно описани Техническата спецификация – Приложение № 1 към настоящата Документация за участие в поръчката.
- Мястото на изпълнение на поръчката е община Русе.
- Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 50 месеца и започва да тече от датата на уведомяване на избрания изпълнител за осигурено финансиране.
 

URL: https://app.eop.bg/today/343773

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД