Открита процедура

Обявлението е в архива.
5794546

Публикувана на: 18.03.2024

Краен срок: 23.04.2024

Прогнозна стойност: 8000000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БУРГАС

Уникален номер на поръчката: 00797-2024-0022

Настоящата процедура цели сключване на Рамково споразумение между Община Бургас и потенциални изпълнители, в което не са определени всички условия за възлагане на отделните договори.
Възложителят взема решение да проведе открита процедура за сключване на Рамково споразумение, в което не са определени всички условия.
Максималният брой потенциални изпълнители, с които Възложителя ще сключи Рамково споразумение е до 3 (три) броя или по-малък брой, ако не е налице достатъчен брой участници, които отговарят на критериите за подбор или на предварително обявените условия на Възложителя.
Обхватът и обемът на отделните поръчки, възлагани въз основа на рамковото споразумение, ще зависи от конкретната необходимост, както и от изискванията на нормативната уредба в срока на рамковото споразумение.
Изпълнението на обществената поръчка включва дейностите, които са свързани с извършването на строителство, реконструкция, преустройство, основен и текущ ремонт,
извършване на отделни строително- ремонтни работи и поддръжка на сгради, обекти и съоръжения, собственост на Община Бургас. Основните дейности, които са предмет на настоящата обществена поръчка.
Възложителят ще конкретизира обема, конкретния обхват, срока за изпълнение при възлагане на всеки отделен договор в рамките на споразумението с отправянето на писмена покана до лицата по рамковото споразумение за провеждане на вътрешен конкурентен избор за определяне на изпълнител.
При откриване на последваща конкурентна процедура (вътрешен конкурентен избор) въз основа на сключеното Рамково споразумение, потенциалните изпълнители по него не могат да предлагат по-високи цени от заявените в първоначалната ценова оферта.
Конкретните поръчки, възлагани в изпълнение на Рамковото споразумение ще се възлагат на основание и по реда на чл. 82, ал. 3-6 от ЗОП, след провеждане на вътрешен конкурентен избор – отправяне на покана до лицата по рамковото споразумение с посочване на конкретните дейности, обект и обхват на изпълнение по съответния договор. Критерият, въз основа на който ще се провежда вътрешния конкурентен избор е „най-ниска цена“.

URL: https://app.eop.bg/today/366364

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД