Открита процедура

Обявлението е в архива.
5502076

Публикувана на: 24.01.2024

Краен срок: 21.02.2024

Прогнозна стойност: 70264.80 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА АННА" СОФИЯ АД

Уникален номер на поръчката: 00692-2024-0006

Предмет на обществената поръчка е извършване на абонаментна поддръжка, обслужване и доставка на резервни части за климатични съоръжения, сплит системи и конвенционални климатици в УМБАЛ Света Анна - София АД.
Срокът за изпълнение на поръчката е 24 (двадесет и четири) месеца от сключване на договор. Техниката, подлежаща на абонаментен извънгаранционен сервиз, характерът на сервизната дейност и профилактиката са описани в техническа спецификация, изготвена от Възложителя и представляваща неразделна част от процедурата. Участниците подават само една оферта за комплексно изпълнение на поръчката, като не се допуска представяне на варианти.
Предлаганите услуги трябва да отговарят на изискванията на Възложителя, заложени в документацията за участие в процедурата. Характерът и количеството на заявените резервни части се определят от конкретните нужди на Възложителя, в зависимост от констатираните повреди на техниката за срока на действие на договора. Профилактиката и смяната на филтри се извършва периодично, в точно определено време, описано в техническата спецификация, и се заплаща по цени, заложени в ценовата оферта на изпълнителя.
Прогнозната стойност за срок от две години включва месечната абонаментна такса за поддръжка и обслужване на всички климатични съоръжения, описани в спецификацията, както и разходите за профилактика и смяна на филтри.
Плащането се извършва в левове, по банков път, на посочената от Изпълнителя банкова сметка, отложено, в срок, до 60 /шестдесет/ календарни дни след представяне на фактура, ежемесечна констатация за техническото състояние на техниката и отчет за извършена дейност. Резервните части се заплащат след представяне на заявка от Възложителя, приемо-предавателен протокол, протокол за пускане в експлоатация, гаранционна карта и фактура.

 

URL: https://app.eop.bg/today/353615

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД