Открита процедура

Обявлението е в архива.
5428163

Публикувана на: 26.12.2023

Краен срок: 08.02.2024

Прогнозна стойност: 4000000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА"

Уникален номер на поръчката: 00044-2023-0141

Предмет на настоящата обществена поръчка е „Избор на изпълнител за изготвяне на комплексен доклад за оценка на съответствието с основните изисквания към строежите и технически контрол по част „Конструктивна“ и упражняване на строителен надзор на обект: „Модернизация на път I-1, „п.в. Бела – Ружинци“ от км 47+000 до км 58+128,47“.
Предметът на обществената поръчка е извършване на строителен надзор на обект: „Модернизация на път I-1, „п.в. Бела – Ружинци“ от км 47+000 до км 58+128,47“ разделянето и на обособени позиции е нецелесъобразно предвид дължината и вида на обекта и имайки предвид прекъсването към момента с приключване на договора на предишния строителен надзор, разделянето на допълнителни част на проекта би затруднил изпълнителя на строително монтажните работи, което ще се отрази на обществеността, предвид значимостта на пътната отсечка, както и до затруднения на Възложителя за навременното въвеждане в експлоатация на обекта.
Целта на обществената поръчка е Агенция „Пътна инфраструктура“ да определи изпълнител и да сключи договор с него, за изготвяне на комплексен доклад за оценка на съответствието с основните изисквания към строежите и технически контрол по част „Конструктивна“ и упражняване строителен надзор по време на строителство на обекта, с цел подобряване на технико-експлоатационните характеристики на участъка, постигане на еднородност на пътната настилка, което ще осигури оптимална скорост на пътуването и безопасни условия за движение по пътния участък, намаляване на броя на ПТП и времето за пътуване, в съответствие с нормативните изисквания и при спазване на договорените срокове.
 

URL: https://app.eop.bg/today/349602

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД