Открита процедура

Обявлението е в архива.
5280288

Публикувана на: 20.10.2023

Краен срок: 21.11.2023

Прогнозна стойност: 117000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МИНИСТЕРСТВО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ

Уникален номер на поръчката: 00258-2023-0038

Доставка на 168 чифта зимни и 168 чифта летни планински обувки за служители на национални паркове „Пирин”, „Рила”, „Централен Балкан” и девет регионални инспекции по околна среда и води“ отговорни за охрана на защитените територии – изключителна държавна собственост.
Предметът на обществената поръчка включва и опция, състояща се от следните дейности:
- Изпълнителят следва да има възможност за доставка на количества артикули, които служители на възложителя могат да поръчат, освен бройките артикули предвидени за поръчката. Доставените артикули, включени в предмета на опцията следва да отговарят на всички изисквания и характеристики, на които ще отговарят и първоначално заявените количества артикули. Всички изисквания от техническата спецификация, се прилагат и за артикулите, които служители на възложителя могат да поръчат.
- Когато в предмета на поръчка възложителят е предвидил „опция“, то предлагане на такава опция в офертата на участника е задължително. В случай че е предложил опцията в офертата си, изпълнителят няма право да се отказва от изпълнението й, нито да променя условията за нейното изпълнение до изтичане на срока за използването й. Опцията се включва в обхвата на договора, като възложителят сам определя дали опцията да бъде възложена или не. Опцията е право на възложителя, но не и негово задължение.

В случай, че след извършване на доставката на 168 чифта зимни и 168 чифта летни обувки има назначени нови служители на национални паркове „Пирин”, „Рила”, „Централен Балкан” и девет регионални инспекции по околна среда и води“ ще се сключи допълнително споразумение на основание  чл. 116, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки за извършване на допълнителни доставки на зимни и летни планински обувки за новоназначените служители до 12 чифта зимни и 12 чифта летни планински обувки.

URL: https://app.eop.bg/today/331872

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД