Открита процедура

Обявлението е в архива.
5808098

Публикувана на: 20.03.2024

Краен срок: 18.04.2024

Прогнозна стойност: 300000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ

Уникален номер на поръчката: 00210-2024-0003

Предметът на настоящата обществена поръчка е проучване на нагласите, очакванията и предизвикателствата пред обществеността и бизнеса преди и след присъединяването на България към еврозоната, идентифициране на очакванията и притесненията на хората от въвеждане на единната европейска валута у нас. Обхватът на обществената поръчка включва изпълнението на следните дейности:
Дейност 1: Провеждане на национални-представителни проучвания за оценка на степента на информираност и информационните нужди сред широката общественост, вкл. бизнеса, на територията на 28 области в страната по отношение на предстоящото въвеждане на еврото в България и в периода преди, по време и в първите 6 месеца от членството на страната ни в еврозоната. В рамките на поръчката следва да бъдат планирани и осъществени 10 (десет) проучвания с обем на извадката поне 1200 респондента.
Дейност 2: Провеждане на качествени социологически изследвания по метода на груповите дискусии за заинтересоваността, очакванията, притесненията, предимствата и готовността и информационните послания и потребности на широката общественост, вкл. бизнеса, в 28-те области в страната относно членството на Република България в Еврозоната. В рамките на поръчката следва да бъдат планирани и осъществени 4 (четири) проучвания

URL: https://app.eop.bg/today/361993

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД