Открита процедура

Обявлението е в архива.
5808462

Публикувана на: 21.03.2024

Краен срок: 25.04.2024

Прогнозна стойност: 200000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ

Уникален номер на поръчката: 00496-2024-0007

Предмет на обществената поръчка  e Доставка на копирна хартия и канцеларски материали за обезпечаването на проект BG05SFPR002-2.006 „Повишаване на капацитета на служителите на Агенцията за социално подпомагане във връзка с модернизиране на системите за социална закрила – Компонент 1“. Възложител на настоящата обществена поръчка е Изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане.Критерият за възлагане е най-ниска цена.  
Видът на процедурата е  открита процедура по чл. 18, ал. 1, т. 1 от ЗОП. Обществената поръчка е разделена на три обособени позиции:
Обособена позиция № 1 „Доставка на бяла копирна хартия“;
 Обособена позиция №2 „Доставка на канцеларски материали:DVD – R диск, Flash памет 32GB, химикалки, индекси, маркери, телбод, телчета за телбод и листчета самозалепващи
Обособена позиция 3 „Доставка на канцеларски материали: класьори за документи, папки за документи, папки джоб за документи и кламери по чл.12 от ЗОП“.
Обособена позиция 3 е запазена обществена поръчка на основание чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП.
Съгласно изискванията на чл. 12, ал. 5 от ЗОП, при възлагане на запазени обществени поръчки могат да участват лица, при условие че най-малко 30 на сто от списъчният им състав е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение. В тези случаи лицата трябва да са регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания най-малко три години преди датата на откриване на конкретната процедура за възлагане на обществена поръчка.
Съгласно изискванията на чл. 12, ал. 6 от ЗОП специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания могат да участват в настоящата обществена поръчка, при условие че могат да изпълнят най-малко 80 на сто от предмета на обособена позиция 3 със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да се позовават на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
Забележка: При определянето на ресурса в обема на собствения ресурс се включват необходимите разходи за суровини и материали, енергия, горива, водоснабдяване, лицензи и други подобни, независимо че доставчиците им не са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
За обособена позиция 3 могат да участват и други заинтересовани лица, но офертите им се разглеждат само ако няма допуснати оферти на лицата регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
Всеки участник може да подава оферта за всички обособени позиции.
Представянето на изисканите в Техническото задание мостри е задължително и следва на основание чл.39а, ал.10 и ал.11 от ЗОП да се представят чрез пощенска или друга подходяща куриерска услуга на адреса на възложителя: гр. София 1051, ул. „Триадица“ № 2, Агенция за социално подпомагане, проект BG05SFPR002-2.006 „Повишаване на капацитета на служителите на Агенцията за социално подпомагане във връзка с модернизиране на системите за социална закрила – Компонент 1“.
 

URL: https://app.eop.bg/today/368914

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД