Открита процедура

Обявлението е в архива.
5927546

Публикувана на: 28.03.2024

Краен срок: 26.04.2024

Прогнозна стойност: 530000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ИВАЙЛОВГРАД

Уникален номер на поръчката: 00041-2024-0008

Изпълнението на предмета на обществената поръчка включва предоставяне на услуги по осъществяването на обществен превоз на пътници по линиите от републиканската и общинската транспортни схеми от квотата на Община Ивайловград, съгласно утвърдени маршрутни разписания с Решение № 148/18.11.2021 г. на Общински съвет Ивайловград. Изпълнението на предмета на обществената поръчка ще се осъществява в пълно съответствие с утвърдените маршрути и маршрутни разписания от републиканската и общинската транспортни схеми от квотата на Община Ивайловград. Утвърдените и съгласувани маршрути и маршрутни разписания, както и подробно описание на автобусните линии за маршрута на движение, автоспирки и разписания, както и изискванията за изпълнението на превозите са съгласно Техническата спецификация на възложителя, част от настоящата документация за участие в процедурата.

Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката са съгласно техническата спецификация, проекта на договор, техническото предложение на участника, както и в съответствие с действащото законодателство, уреждащо обществения превоз на пътници по утвърдени транспортни схеми.

URL: https://app.eop.bg/today/373135

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД