Открита процедура

Обявлението е в архива.
5794047

Публикувана на: 15.03.2024

Краен срок: 19.04.2024

Прогнозна стойност: 3935213.07 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДРАГОМАН

Уникален номер на поръчката: 00904-2024-0009

Предметът на настоящата обществена поръчка е: Избор на изпълнител за извършване на строително-монтажни работи на обект: площад „Съединение“ в град Драгоман, обхващащ УПИ VIII – „читалище, хотел, търговски обекти, паркинги, градска градина и площад“, кв. 79, УПИ XI – “Общ. Сграда, кметство, ДСК банка, поща и площад“, кв. 78 по плана на градДрагоман – ЦГЧ, в това число:

  • Изпълнение на строително-монтажни работи, включително доставки и материали, необходими за изпълнение на строителството в пълен обем, в съответствие с Техническата спецификация, Техническия проект и количествените сметки към него;
  • дейности по въвеждане на обекта в експлоатация;
  • Гаранционна отговорност за целия гаранционен срок на обекта

Целта на проекта е подобряване качеството на градската среда и нейните компоненти със средствата на благоустрояването и ефективното и устойчиво използване на енергийните ресурси, задоволяване потребностите от активен и пасивен отдих, както и нуждата от културен и социален живот на гражданите чрез снабдяване на благоприятна, функционална и естетически издържана и общодостъпна градска среда.
Възложителят разполага с инвестиционен проект във фаза „Технически“ за обекта.
Категорията на строежа е III, съгласно чл. 137, ал. 1, т. 3, буква „е“ от ЗУТ.
 

URL: https://app.eop.bg/today/367016

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД