Открита процедура

Обявлението е в архива.
5698366

Публикувана на: 28.02.2024

Краен срок: 14.03.2024

Прогнозна стойност: 430000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01389-2024-0001

Обхватът на настоящата обществена поръчка включва ,,ДОСТАВКА НА ФИЛТРИ за автобуси, тролейбуси и служебни автомобили, за нуждите на „Градски транспорт” ЕАД - гр. Варна”, подробно посочени в таблици от № 1 до № 6 на Техническата спецификаци, в която са включени таблици с количества, които са прогнозни/ориентировъчни за участниците.
Поръчката ще се осъществява чрез покупка, по предварително направена писмена заявка от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, за период от 24 (двадесет и четири) месеца. Филтрите включени в обхвата на настоящата процедура са необходими за поддържане техническото състояние на съответните транспортни средства, собственост на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ.
Доставките ще се извършват при условията на сключения Договор, съгласно заявените видове филтри подробно описани в Техническата спецификация, която е част от документацията по настоящата обществена поръчка. Пълното описание на видовете филтри, обем и прогнозни количества на настоящата поръчка, са подробно посочени в приложената към настоящата документация Техническа спецификация, в таблици под номера от № 1 до № 6.
Настоящата поръчка се явява запазена обществена поръчка по смисъла на чл. 12 и е предназначена за възлагане на участници по чл. 12 ал. 1 т. 1 от ЗОП, тъй като в предмета й са включени стоки и услуги от Списъка на стоките и услугите съобразно Общия терминологичен речник, приет с ПМС № 591/18.07.2016 г.
Информация за това, че поръчката е запазена се намира в обявлението за откриването на процедурата за възлагане на обществена поръчка, където това е изрично посочено.

Настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка, ще се проведе по реда и при условията на чл. 104, ал. 2 от ЗОП и на чл. 61, ал. 2, 3 и 4 от ППЗОП, т. е по „обърнат ред“.

 

URL: https://app.eop.bg/today/359304

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД