Открита процедура

Обявлението е в архива.
5531902

Публикувана на: 15.02.2024

Краен срок: 15.03.2024

Прогнозна стойност: 408240.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЕРУЩИЦА

Уникален номер на поръчката: 00448-2024-0001

Предмет на възлаганата поръчката е „Събиране и транспортиране на битови и строителни отпадъци на територията на община Перущица“.
Предмет на поръчката е предоставяне на услуги по събиране и транспортиране на битови и строителни отпадъци, генерирани от жилищни и нежилищни имоти на територията на Община Перущица с честота на транспортиране/сметоизвозване, определена с ежегодна Заповед на кмета на Община Перущица, съгласно чл. 63, ал.2 от Закона за местните данъци и такси.
Услугите по събиране и транспортиране са както следва:
-
Събиране на битови отпадъци от точки за събиране и транспортиране до РСУО Цалапица;
-
Събиране на строителни отпадъци от точките за събиране и транспортиране до Площадката за третиране на неопасни строителни отпадъци, намиращо се в землището на с. Костиево, област Пловдив, местност „Рабаджийска могила“;
-
Измиване и дезинфекция на съдове за съхранение на битови и строителни отпадъци (контейнери и/или кофи) – 1 /един/ път годишно в периода м. април – м. септември;
-
Почистване на района около съдовете, независимо дали замърсяването е получено при товаро-разтоварните работи или е било налично;
Почистване на площадките около контейнерите от разпилени битови и строителни отпадъци.
При извършване на дейността по събиране и транспортиране на битови и строителни отпадъци не трябва да се допуска: разтоварване на отпадъци извън РСУО; разпиляване на отпадъци около съдовете за смет; разпиляване на отпадъци при транспортиране.
Подробно описание на изискванията, свързани с изпълнението на обществената поръчка е представено в приложената към документацията техническа спецификация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/355227

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД