Открита процедура

Обявлението е в архива.
5537919

Публикувана на: 19.02.2024

Краен срок: 18.03.2024

Прогнозна стойност: 495026.66 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 00267-2024-0014

Предметът на обществената поръчка обхваща извършване на доставки (включително сглобяване и/или монтаж в приложимите случаи) на различни видове мебелировка („стоки“/“артикули“), разпределени в две обособени позиции.
Подробно описание на мебелировката, включващо технически характеристики и прогнозни количества за всеки артикул, както и изискванията за изпълнение на поръчката по всяка обособена позиция са представени в Техническите спецификации за ОП 1 и ОП 2. Изпълнението на доставките ще се осъществява след предварителни писмени заявки, подадени от Възложителя и структурните му звена до изпълнителя.

Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, както правата и задълженията на Възложителя и на изпълнителя, са съгласно Проекта на договор, Техническите спецификации на Възложителя, Техническото и Ценовото предложения на Изпълнителя за ОП 1 и ОП 2.
 

URL: https://app.eop.bg/today/356301

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД