Открита процедура

Обявлението е в архива.
5302920

Публикувана на: 10.11.2023

Краен срок: 14.12.2023

Прогнозна стойност: 70120.32 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ

Уникален номер на поръчката: 00193-2023-0153

Предметът на поръчката е: „Доставка на миещи препарати и артикули за почистване за нуждите на ТУ-София и изнесените звена, запазена по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП“. Видовете артикули, предмет на доставка, са посочени в Приложение към Техническата спецификация, част от документацията на поръчката.  Доставените продукти трябва да са нови, неупотребявани, да отговарят на всички нормативни, действащи наредби и стандарти за качество в Република България.
Доставените продукти следва да се съпровождат от търговски документ, съдържащ най-малко следната информация: произход, производител, изпращач, получател, място на дестинация (обект на получаване), вид на продукта, срок на годност, количество (брой, килограм, литър) или тази информация да бъде залепена на опаковката, в която са пакетирани отделните продукти.
На основание 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП и чл. 80, ал. 1 ППЗОП поръчката е запазена за участие на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение.

 

URL: https://app.eop.bg/today/341296

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД