Открита процедура

Обявлението е в архива.
5794586

Публикувана на: 18.03.2024

Краен срок: 16.04.2024

Прогнозна стойност: 832000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОМПАНИЯ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00026-2024-0033

В настоящата обществена поръчка се включват дейности с обекти „доставка“ и „услуга“ по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 2 и 3 от ЗОП.
Предметът на поръчката е: Доставка на четири комплекта еластични метално пластмасови сегменти (EМПС) за аксиалните лагери на генератор и помпен агрегат на ПАВЕЦ Белмекен.
В обема на настоящата обществена поръчка се включват следните три обекта:
I. Обект: ЕМПС за петовия лагер на генератора на ХГ-1 в ПАВЕЦ „Белмекен“ – доставка на 1 комплект, където се включва: Доставка, супервизия, извършване на пускови изпитвания и предаване в 72 часови проби на 12 броя аксиални еластични металопластови сегменти /ЕМПС/ и 12 броя сферични опори за аксиални сегменти за петовия лагер на генератора на ХГ-1 в ПАВЕЦ „Белмекен“.
II. Обект: ЕМПС за аксиалните лагери на генератори на ХГ-2, ХГ-3 или ХГ-4 в ПАВЕЦ „Белмекен“ – доставка на 1 резервен комплект, където се включва: Доставка на 1 резервен комплект – 12 броя аксиални еластични металопластови сегменти /ЕМПС/ и 12 броя сферични опори за аксиални сегменти за петовия лагер на ХГ-2, ХГ-3 или ХГ-4 в ПАВЕЦ „Белмекен“.
III. Обект: ЕМПС за аксиалните лагери на помпените агрегати на ХГ-1 и ХГ-5 в ПАВЕЦ „Белмекен“ – доставка на 2 комплекта, където се включва: Доставка, супервизия, извършване на пускови изпитвания и предаване в 72 часови проби на 2 комплекта (16 броя) аксиални еластични металопластови сегменти /ЕМПС/ за петовите лагери на помпените агрегати на ХГ-1 и ХГ-5 в ПАВЕЦ „Белмекен“.
Видът, обемът и техническите характеристики на доставката са съгласно Техническата спецификация от документацията за участие.
 

URL: https://app.eop.bg/today/356088

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД