Открита процедура

Обявлението е в архива.
5294603

Публикувана на: 07.11.2023

Краен срок: 05.12.2023

Прогнозна стойност: 500000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (ГДПБЗН) - МВР

Уникален номер на поръчката: 02443-2023-0049

Доставката на лични предпазни средства включва доставка на лични предпазни средства за пожарникари, включващи защитно облекло за пожарникари, каска за пожарникари, ръкавици за пожарникари, обувки за пожарникари и маски с филтри.
Доставката на лични предпазни средства включва:
Обособена позиция № 1: „Доставка на защитно облекло за пожарникари“ – не по-малко от 225 комплекта;
Обособена позиция № 2: „Доставка на каски за пожарникари“ – не по-малко от 225 броя;
Обособена позиция № 3: „Доставка на ръкавици за пожарникари“ – не по-малко от 225 чифта;
Обособена позиция № 4: „Доставка на обувки за пожарникари“ – не по-малко от 225 чифта;
Обособена позиция № 5: „Доставка на маски с филтри“ – не по-малко от 900 комплекта.
Посоченото минимално количество по съответните обособени позиции не ограничава Възложителя да поръчва и по-големи количества, съобразно предложените ценови параметри.

Размера и количеството на съответните стоки по съответните обособени позиции ще се конкретизира в уведомителните писма от Възложителя до Изпълнителите за осигурено финансиране.
Срок за изпълнение на обществената поръчка по всички обособени позиции:
Договорът по настоящата обществена поръчка е под условие съгласно чл. 114 от ЗОП - при откриване на процедурата не е осигурено финансиране.
Изпълнението на договора започва след осигуряване на финансиране от страна на Възложителя и представяне на гаранция за изпълнение от Изпълнителя, след получаване на уведомително писмо от Възложителя до Изпълнителя за осигурено финансиране. Срокът за представяне на гаранцията за изпълнение се определя от Възложителя в уведомителното писмо за осигурено финансиране.
Срока на договорът изтича след изтичането на гаранционния срок за скрити дефекти на стоките и удовлетворяването на всички претенции на Възложителя, свързани с гаранционната отговорност на Изпълнителя.
Срокът за изпълнение на доставката е до 150 (сто и петдесет) календарни дни, считано от датата на получаване на уведомително писмо от Възложителя до Изпълнителя за осигурено финансиране и представяне на гаранция за изпълнение.
 

URL: https://app.eop.bg/today/336763

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД