Открита процедура

Обявлението е в архива.
5280292

Публикувана на: 20.10.2023

Краен срок: 20.11.2023

Прогнозна стойност: 1525000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ "ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Уникален номер на поръчката: 05557-2023-0004

Услугите, предмет на настоящата обществена поръчка, включват предоставяне на услуги за организирането и провеждането на събития, заседания, работни срещи, семинари, обучения и др. мероприятия, организирани от ИАПО, Управляващ орган на Програма „Образование“ 2021-2027 г., Междинно звено по приоритетно направление 1 „Устойчиво развитие на националния капацитет за научни изследвания и иновации“ и приоритетно направление 2 „Стимулиране на международното научно сътрудничество и участието в рамковите програми“ на Приоритет 1 „Устойчиво развитие на българската научноизследователска и иновационна екосистема“ на Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“ 2021-2027 г. (ПНИИДИТ) и Структура за наблюдение и докладване на инвестиции „Центрове за НТИМ и иновации в образованието“, „Модернизиране на образователна инфраструктура“, „Младежки центрове“ и „Програма за ускоряване на икономическото възстановяване и трансформация чрез наука и иновации“ по стълб 1 „Иновативна България“ по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ), които се делят на следните категории:
•    Категория А включва заседания на Комитета за наблюдение на ПО 2021 – 2027 г.
Комитетът за наблюдение е колективен орган, основан на принципа на партньорство, чиято основна задача е да следи за ефективността и качеството на изпълнение на ПО. В състава му са включени представители на академичната общност, държавни институции, органи на местно управление, социално-икономически партньори, неправителствени организации.
Преди някои от заседанията на Комитета за наблюдение се провеждат технически/работни срещи в малък формат до 30 участника между представителите на Управляващия орган, Европейската комисия и др. Организацията на тези срещи е включена към тази за заседанията на Комитета за наблюдение.
Заседанията ще се провеждат на територията на гр. София (А1) и в страната (А2) във формат до 100 човека.
•    Категория Б включва събития, насочени към бенефициентите и потенциалните кандидати по ПО, ПНИИДИТ и НПВУ (информационни събития във връзка с обявени покани за подаване на предложения, обучения на бенефициенти, срещи с бенефициенти, работни срещи за обмяна на опит, срещи с външни експерти и др.).
Събитията ще се провеждат на територията на гр. София (Б1) и в страната (Б2) във формат до 150 души.
•    Категория В включва организацията на публични събития и конференции, които имат за цел разпространение на информация за изпълнението на програмите и инвестициите по НПВУ. Публичните събития се организират за широката публика под формата на музикални, артистични и други прояви.
Събитията ще се провеждат в рамките на гр. София (В1) и в страната (В2) във формат до 200 човека.
•    Категория Г включва организацията и провеждането на работни срещи и/или обучения на служителите на Изпълнителна агенция „Програма за образование“.
Работните срещи ще се провеждат в гр. София (Г1) и в страната (Г2) във формат до 20 или до 150 човека.
•    Категория Д включва организацията и провеждането на работни срещи, заседания, работни групи, подкомитети и посещения на официални лица и експерти от други 
институции (Европейска комисия, други чуждестранни институции и организации, министерства, агенции и др.).
Работните срещи/посещенията ще се провеждат в гр. София (Д1) и в страната (Д2) във формат до 50 човека.
В зависимост от нуждите на Възложителя събитията от категории А, Б, В, Г и Д могат да бъдат провеждани онлайн в електронна среда или хибридно. 
Техническите изисквания и  условия за изпълнение на предмета на поръчката и по отношение на всяка категория събитие са посочени в Техническата спецификация на Възложителя.

 

URL: https://app.eop.bg/today/330922

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД