Открита процедура

Обявлението е в архива.
5533542

Публикувана на: 16.02.2024

Краен срок: 18.03.2024

Прогнозна стойност: 350000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА

Уникален номер на поръчката: 03453-2024-0001

Предвид необходимостта от осигуряване на места за провеждане на творчески ваканции „Хайде да творим заедно” на Националния дворец на децата през периода месец юли – месец септември 2023 годинa, НДД открива настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Предоставяне на почивни бази от общ тип за организиране на творчески ваканции на море и планина”
Предметът на обществената поръчка се състои в предоставяне на бази за провеждане на ученически отдих на море и планина и осигуряване на пълен пансион за деца и ученици в извънучебно време.

Участниците следва да разполагат най-малко с по 3 бази за отдих на деца на море и на планина на територията на страната, които да отговарят на изискванията на инспекциите по опазване и контрол на общественото здраве.
Осигурените бази трябва да са разположени на планина и по черноморското крайбрежие в близост (пешеходно разстояние), която да позволява ежедневно посещаване на плажната ивица. Тези бази трябва да имат общ капацитет за осигуряване на летен отдих през месеците юли-септември на не по-малко от 780 деца, ученици и ръководители при средна продължителност на смяната 10 дни. Специфичните изисквания към предмета на поръчката са подробно разписани в техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие в обществената поръчка.
 Място на изпълнение на услугата: Дейностите ще се изпълняват на територията на Република България.
 Срок на изпълнение:
 Срокът за изпълнение е до 30 септември 2024 г. или до изразходване на средствата по програмата.
Събитията, предмет на настоящата поръчка, се осъществяват по график, представен от Възложителя и съгласуван с Изпълнителя.
Дейностите се осъществяват за 780 човека при 10 леглохранодни.

URL: https://app.eop.bg/today/358433

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД