Открита процедура

Обявлението е в архива.
5512224

Публикувана на: 31.01.2024

Краен срок: 01.03.2024

Прогнозна стойност: 1370000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ШУМЕН

Уникален номер на поръчката: 00138-2024-0003

В обхвата на обществената поръчка са включени следните дейности, които следва да бъдат осъществени от избрания изпълнител:

1.Изготвяне на правила и процедура за набиране на заявления от целевата група и оказване на съдействие за сключване на договор със собственика на жилищен имот за подмяна на топлоуред на твърдо гориво.

2.Набиране и обработка на заявления от домакинствата за подмяна на топлоуредите – събиране на подписани от собствениците на имотите заявления на хартия, съдържащи цялата необходима техническа информация за конструкцията и състоянието на имота, както и предпочитанието на собственика по отношение на предлаганите отоплителни алтернативи; въвеждане на информацията в електронна база данни, обработка и класиране на заявленията по приоритетност и допустимост, съхраняването им на хартия и в електронен формат.

3.Извършване на огледи от технически екипи за определяне на оптималните алтернативи за всяко конкретно жилище, чийто собственик е подал заявление за подмяна на топлоуредите – посещения на място от представител на Изпълнителя в жилищата на всяко лице от целевата група, подало заявление за подмяна на топлоуредите, с цел подписване на протокол за пригодност на жилището и за определяне на оптималната отоплителна алтернатива. Тази дейност следва да се извърши по график и в срок, максимално близък до момента на подаване на заявлението за подмяна на топлоуредите. Целта на дейността е да се обследват конкретните параметри за подмяна на отоплителните устройства чрез посещения на място в домакинствата/обектите, които са заявили желание да им бъдат подменени отоплителните устройства. Посещенията на място ще бъдат извършвани във всички обекти, за които лицата са попълнили Декларация (заявление) за съгласие за кандидатстване или са изразили желание за включване в рамките на вече проведеното социологическото проучване, осъществено в рамките на „Подготвителни дейности“.

4. Консултации на гражданите и подпомагане на попълване на изискуемите документи.

5. Проверка за липсата на двойно финансиране и конфликт на интереси и други необходими проверки на заявените от лицата обстоятелства.

6.Класиране по приоритетност на подалите заявления граждани, в случай на недостиг на финансов ресурс заради висок интерес от страна на гражданите - кандидати.

7.Оказване на съдействие при сключване на договори, включително изменение на сключени вече договори (при необходимост).

Изискванията към изпълнението на поръчката са посочени в Техническата спецификация – неразделна част от настоящата документация.

 

URL: https://app.eop.bg/today/351436

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД