Открита процедура

Обявлението е в архива.
5791111

Публикувана на: 14.03.2024

Краен срок: 12.04.2024

Прогнозна стойност: 1602640.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ТЪРГОВИЩЕ

Уникален номер на поръчката: 00299-2024-0003

Изпълнението на инвестиционния проект ще допринесе за осигуряване на материална база, която гарантира здравословни и качествени условия за обучение в модерна и ефективна образователна инфраструктура, с по-комфортни условия за работа и учене. Обновяването и модернизирането на сградата на детската градина трябва да доведе до клас енергопотребление „А+“, съгласно наредбата по чл. 48 от ЗЕЕ за този тип сграда. Задължителна част от дейностите за придобиване на цялостен обновен облик на образователните институции е изграждането на достъпна архитектурна среда, осигуряваща нуждите на хората със специални потребности. Дейностите включват още направа на топлоизолация на сградата, подмяна на дограмата при необходимост, оформяне на водоплътен тротоар около сградата с цел защита на основите, топлинно изолиране на покрива и монтаж на фотоволтаична инсталация, нови инсталации – ЕЛ., ОВК включваща хибридна отоплителна инсталация и ВиК при необходимост предвид изискванията на действащите наредби. РЗП - 1664 кв.м.
ВАЖНО: Обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка, вкл. изходната информация и налични документи, са подробно описани в Техническа спецификация, така също и в Указания за участие и приложения Проект на договор.

 

URL: https://app.eop.bg/today/362421

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД