Открита процедура

Обявлението е в архива.
5798673

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 17.04.2024

Прогнозна стойност: 850333.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "ЦАРИЦА ЙОАННА-ИСУЛ" ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00494-2024-0016

Предметът на възлагане на настоящата поръчка е закупуване под условие, след възлагателно писмо, доставка и монтаж  на медицинска aпаратура, предназначенa за Клиниката по Гастроентерология, наричанa „медицинска апаратура/апаратурата“, по видове и комплектация, подробно описани в приложената техническа спецификация, разпределени в следните обособени позиции с оглед на предназначението:
Обособена позиция № 1: „Закупуване, доставка и монтаж на Комбинирана система за радио-честотна аблация за лечение на баретов хранопровод“ – 1 брой, с минимални технически и функционални характеристики, подробно описани в приложената техническа спецификация.
Обособена позиция № 2: Закупуване, доставка и монтаж на Интелигентен ендоскопски модул - захранван от AI (изкуствен интелект) - за справяне с предизвикателства за ранно откриване на потенциални признаци на колоректален рак“ – 1 брой, с минимални технически и функционални характеристики, подробно описани в приложената техническа спецификация.
Обособена позиция 3: „Закупуване, доставка и монтаж на Система за мониториране на ГЕРБ с импеданс“ – 1 брой, с минимални технически и функционални характеристики, подробно описани в приложената техническа спецификация.

Всеки участник може да участва за една, няколко или за всички обособени позиции, описани в Техническите спецификации. Възложителят не поставя ограничение за броя на обособените позиции, които ще се възложат на един изпълнител.
Оценяването ще се извършва поотделно за всяка обособена позиция.

Участниците следва да предложат фабрично нови апарати/ оборудване за всички обособени позиции,  нерециклирани и неизползвани за демонстрационни цели, а така също и да се поддържат от съответния производител към момента на подаване на офертата.

Предметът на поръчката включва изпълнението на следните дейности:
1. Доставка, инсталация и въвеждане в експлоатация на медицинската апаратура с всички необходими допълнителни дейности, свързани с инсталирането и въвеждане в експлоатация;
2. Обучение на място на служителите на Възложителя за работа с доставената медицинска апаратура;
3. Гаранционно поддържане/обслужване на медицинската апаратура за срок не по - малко 12 месеца;

 

URL: https://app.eop.bg/today/369327

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД