Открита процедура

Обявлението е в архива.
5461334

Публикувана на: 09.01.2024

Краен срок: 14.02.2024

Прогнозна стойност: 14128430.66 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА - СТАРА ЗАГОРА

Уникален номер на поръчката: 00774-2024-0002

Обособена позиция № 1: “Реконструкция, благоустрояване и подобряване на физическата среда на улична мрежа в кв. „Казански“ , гр. Стара Загора“
Строежът
ще се изпълнява в съответствие с одобрен от Oбщина Стара Загора инвестиционен проект в части: „Пътна“, „Организация на движението“, „Временна организация на движението“, „Видеонаблюдение“, „Геодезия“, „Архитектура“, „Строителни конструкции“, „Електро“, „Паркоустройство и благоустройство“, ВиК.

Обособена позиция № 2: „Паркоустрояване, благоустрояване и подобряване на физическата среда на междублокови пространства в кв. Казански, бл. 29 и бл. 16, гр. Стара Загора“
Строежът
ще се изпълнява в съответствие с одобрен от Oбщина Стара Загора инвестиционен проект в части: „Пътна“, „Организация на движението“, „Временна организация на движението“, „Геодезия“, „Архитектура“, „Строителни конструкции“, „Електро“, „Паркоустройство и благоустройство“, ВиК, ВиК-Автоматизирана поливна система.

Обособена позиция № 3: „Улична дъждовна канализация за отводняване на УПИ I спорт, атракции, озеленяване и рекреация, кв. 334А, УПИ IX7152, за православен храм и УПИ VI 7153, за парк, спорт, атракции, озеленяване и рекреация, кв. 326А, по улица от о.т. 4694 до о.т. 4672 и от о.т. 4672 до о.т. 4674, гр. Стара Загора“
Строежът
ще се изпълнява в съответствие с одобрен от Oбщина Стара Загора инвестиционен проект в части: „Пътна“, „Временна организация на движението“, „Геодезия“, „Строителни конструкции“, ВиК.


Навсякъде в техническата спецификация или в други части на документацията за участие, където се съдържа посочване на конкретен модел, източник, процес, търговска марка, патент, тип, произход, стандарт или производство да се чете и разбира „или еквивалент“.

 

URL: https://app.eop.bg/today/347781

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД