Открита процедура

Обявлението е в архива.
5542717

Публикувана на: 23.02.2024

Краен срок: 28.03.2024

Прогнозна стойност: 91000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ-ВАРНА "ПРОФ. Д-Р ПАРАСКЕВ ИВ.СТОЯНОВ"

Уникален номер на поръчката: 00983-2024-0019

Предметът на обществената поръчка е избор на изпълнител за доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация и обучение на персонала за работа с лабораторно оборудване за обезпечаване изпълнението на работната програма на научна група 3.1.4. Персонализирани импланти за костна регенеративна терапия по договор № BG-RRP-2.004-0009-C02, разделена в следните обособени позиции:
Обособена позиция №1: Лабораторно оборудване;
Обособена позиция №2: Система за ултрачиста вода;
Обособена позиция №3: Фризер за ултраниски температури;
Обособена позиция №4: Анализатор за плътност на твърди продукти.
Поръчката включва доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация и обучение на персонала за работа с предварително заявени и конкретизирани по вид и количества общо 10 броя от 9 вида лабораторно оборудване, разделен в четири обособени позиции.

Предложеното от нас лабораторно оборудване следва да бъде ново, неупотребявано, нерециклирано, да не е използвано за демонстрационни цели, да не е свалено от производство и да е в производствената листа на производителя към датата на подаване на предложението. Окомплектоването трябва да включва всички кабели и принадлежности, необходими за правилната работа и въвеждане в експлоатация на оборудването.
Минималните технически характеристики и окомплектоване са подробно описани в Техническата спецификация (Приложение №1.1, Приложение №1.2, Приложение №1.3 и Приложение №1.4).
 

URL: https://app.eop.bg/today/358100

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД