Открита процедура

Обявлението е в архива.
5542617

Публикувана на: 22.02.2024

Краен срок: 26.03.2024

Прогнозна стойност: 950000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ - ВАРНА ООД

Уникален номер на поръчката: 00606-2024-0009

При изпълнение на поръчката следва да се извършва техническа поддръжка и следгаранционен ремонт на строителна техника (багери – верижни и колесни, комбинирани багер–челни товарачи) с марка NEW HOLLAND, FIAT-KOBELCO и FIAT-HITACHI, както и HIDROMEK, CATERPILLAR и KUBOTA. Всички изброени строителни машини са собственост на “В и К – Варна” ООД. Дейностите, предмет на настоящата поръчка са подробно описани в техническата спецификация, неразделна част от настоящата документация. Същите ще се извършват в базата на поделение „АА и СМ“ при „Водоснабдяване и канализация - Варна“ ООД..
Обществената поръчка се открива на осн. чл. 18, ал. 1, т. 1 от ЗОП чрез открита процедура.
Услугата е предназначена за наличните 39 броя строителна техника, подробно описана в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата документация.
Повечето от техниката е местобазирана в гр. Варна, Западна промишлена зона,  базата на поделение „АА и СМ“ при „Водоснабдяване и канализация - Варна“ ООД, останалите се намират на териториите, обслужвани от „Водоснабдяване и канализация – Варна“ ООД, на територията на област Варна.
 

URL: https://app.eop.bg/today/357508

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД