Открита процедура

Обявлението е в архива.
5358216

Публикувана на: 01.12.2023

Краен срок: 02.01.2024

Прогнозна стойност: 896349.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МИНИСТЕРСТВО НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА

Уникален номер на поръчката: 00422-2023-0024

Обществената поръчка е разделена на две обособени позиции, а именно: Обособена позиция № 1 „Предоставяне на услуги, свързани с организиране на събития и мероприятия по проект П41 (С11.I3)“ и Обособена позиция № 2 „Предоставяне на услуги, свързани с организиране на събития и мероприятия по проект П40 (С11.I2)“.
Предметът на обществената поръчка включва предоставяне на услуги, свързани с организационно-техническа подготовка и логистично обезпечаване при провеждане на събития с различен формат, като: ежегодени базари, ден/и на отворените врати, семинари, обучения, работни срещи, икономически форуми, пресконференции, конференции и др. Различните събития включват изпълнение на различни комбинации от дейности, а именно: настаняване, осигуряване на зала, помещение/открито пространство, осигуряване на техническо/конферентно оборудване, транспорт, кетъринг, подсигуряване с лектори/модератори, както и други дейности съпътстващи услугите. Всички събития се провеждат по заявка на възложителя, в зависимост от възникналите нужди. В заявката възложителят определя параметрите на всяко събитие и предпочитанията си за провеждането му. Изпълнителят трябва да има предвид, че в заявката може да не са включени всички елементи от техническите спецификации.



 

URL: https://app.eop.bg/today/339994

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД