Открита процедура

Обявлението е в архива.
5794589

Публикувана на: 18.03.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 7116000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И СПЕШНА МЕДИЦИНА Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00693-2024-0009

Настоящата процедура се организира и провежда от Възложителя с оглед изпълнение на задълженията му към персонала на болницата за осигуряване на безплатна храна и/или добавки към нея, съгласно Наредба № 11 от 21.12.2005 г. за определяне на условията и реда за осигуряване на безплатна храна и/или добавки към нея, издадена от министъра на труда и социалната политика и министъра на здравеопазването.
Наред с това Възложителят провежда процедура и с оглед желанието си да предостави ваучери за храна на служителите си съгласно Наредба № 7 от 9.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна на хартиен и електронен носител, за издаване на ваучери за храна на електронен носител, характеристиките на издаваните ваучери за храна на електронен носител и осъществяване дейност като оператор.
Поради различния кръг субекти, които могат да получават ваучери за храна по посочените наредби и различните суми, които могат да бъдат изплащани, Възложителят организира поръчката в две обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1 – Определяне на оператор за предоставяне на ваучери за храна на електронен носител по Наредба № 7 от 9.07.2003 г. за служителите на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ ЕАД
Обособена позиция № 2 – Определяне на оператор за предоставяне на ваучери за храна на хартиен носител по Наредба № 11 от 21.12.2005 г. за правоимащите служители на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ ЕАД
Целта на процедурата като цяло е избор на изпълнител, който е оператор на ваучери за храна, получил разрешение и осъществяващ дейност по реда и условията на Наредба № 7 от 9.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна на хартиен и електронен носител, за издаване на ваучери за храна на електронен носител, характеристиките на издаваните ваучери за храна на електронен носител и осъществяване дейност като оператор.
За Обособена позиция 1 – общият брой на персонала на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ ЕАД, имащи право на ваучери за храна по Наредба № 7 е приблизително 2465 души. Стойността на ваучерите за храна за един работник/служител възлиза на до 200 (двеста) лева месечно. Броят на персонала не е константна величина, нито ежемесечната сума по ваучерите. Фактическото изпълнение на обществената поръчка се определя на база числеността на заетите лица в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ ЕАД за съответния месец.
За Обособена позиция 2 – п
редлаганите ваучери трябва да бъдат с номинали от 10 (десет) лв., 5 (пет) лв., 2 (два) и 1 (един) лв.
 Общото прогнозното количество на ваучерите по номинална стойност на купюрите за срок от 12 месеца е около 149 148 (сто четиридесет и девет хиляди сто четиридесет и осем) броя. Посочените количества /прогнозен/ брой ваучери за периода са ориентировъчни и не пораждат задължения за УМБАЛСМ „Н. И. ПИРОГОВ“ ЕАД да ги поръча в пълния прогнозен обем. Фактическото изпълнение на обществената поръчка се определя на база числеността на правоимащите лица, условията на положения труд за съответния месец и изпълнението на изискванията на Наредба № 11/2005 г. за определяне на условията и реда за осигуряване на безплатна храна и/или добавки към нея.

URL: https://app.eop.bg/today/352978

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД