Открита процедура

Обявлението е в архива.
5798667

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 18.04.2024

Прогнозна стойност: 90118.38 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 00267-2024-0027

Предметът на обществената поръчка обхваща предоставяне на застрахователни услуги за сключване на застраховките по обособените позиции, в съответствие с техническата спецификация, проекта на договор и образците на техническо и ценово предложения. Обособените позиции са, както следва:
Обособена позиция № 1 „ИИзвършване на услуги по сключване на задължителна застраховка за риска „Трудова злополука” на работници и служители на Община Пловдив и звената на общинска бюджетна издръжка“ (ОП 1);
Обособена позиция № 2 „Застраховане срещу злополука на физически лица - доброволци от доброволно формирование „Пловдив 112“ (ОП 2);
Обособена позиция № 3 „Извършване на услуги по застраховане срещу злополука и застраховка ,,Живот‘‘, съгласно чл. 223, ал. 7 от Закона за устройство на територията, и сключване на Застраховка "Професионална отговорност на лица, упражняващи медицинска професия", за служители на Община Пловдив и ОП "Жилфонд“ (ОП 3).
На основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП, ОП № 3 се възлага по реда, валиден за индивидуалната й прогнозна стойност – чл. 20, ал. 4 от ЗОП (директно възлагане), предвид че прогнозната стойност на позицията е под 156464 лева и не надхвърля 20 на сто от общата прогнозна стойност на поръчката.
Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, както правата и задълженията на възложителя и на изпълнителя, са съгласно: проекта на договор; техническата спецификация; техническото и ценовото предложения на изпълнителя, за всяка обособена позиция.
Договорът, който ще бъде сключен с участника, определен за изпълнител на съответна обособена позиция, ще е със срок на действие 12 (дванадесет) месеца. Предвижда се договорът да бъде еднократно подновен при същите условия, включително срок, обем и обща стойност, при условията, посочени в проекта на договор.
При изпълнение на дейностите по 3-те обособени позиции възложителят ще използва услугите на застрахователен брокер "СЕТА - В" ЕООД, ЕИК: 115675951.

URL: https://app.eop.bg/today/370558

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД