Открита процедура

Обявлението е в архива.
5760142

Публикувана на: 06.03.2024

Краен срок: 08.04.2024

Прогнозна стойност: 4776454.05 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ГЕОРГИ СТРАНСКИ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00178-2024-0007

Процедура по реда на Закона за обществените поръчки за доставка на общоболнични медицински консумативи за нуждите на „УМБАЛ Д-р Георги Странски” ЕАД - Плевен, по смисъла на Закона за медицинските изделия, съгласно техническите спецификации и условията на настоящата документация.
Обект на поръчката е доставката на стоки /медицински консумативи/, съгласно Приложение №1.1-1.43 към документацията, осъществявана чрез покупка. Обектът на поръчката включва общо 43 /четиридесет и три/ обособени позиции, с включени в тях различен брой артикули, представляващи медицински консумативи, необходими за диагностичните и лечебните процеси в лечебното заведение.Пълното описание на Обособените позиции са  посочени в техническите спецификации - Приложение №1.1-1.43 , неразделна част от   настоящата документация.
За обособени позиции, които съдържат повече от един артикул, се изисква участниците да оферират пълната гама продукти, включени в съответните обособени позиции. Неоферирането на някои от артикулите, включени в обособени позиции е основание за отстраняване от участие за съответната обособена позиция.
 Класирането ще се извършва по стойност в лева без ДДС общо за Обособената позиция.

Таг: очни

URL: https://app.eop.bg/today/351740

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД