Открита процедура

Обявлението е в архива.
5537918

Публикувана на: 19.02.2024

Краен срок: 21.03.2024

Прогнозна стойност: 1136900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ АД

Уникален номер на поръчката: 05948-2024-0028

Предметът на обществената поръчка е: „Надграждане на комуникационната инфраструктура на Национална  агенция за приходите (НАП) и осигуряване на софтуерен продукт с допълнителен капацитет от 5000 EPS за система IBM Qradar“ и включва следните обособени позиции:
1.  Обособена позиция № 1 с предмет: „„Надграждане на комуникационната инфраструктура на Национална  агенция за приходите (НАП)“;
2.  Обособена позиция № 2 с предмет: „Осигуряване на софтуерен продукт с допълнителен капацитет от 5000 EPS за система IBM Qradar“.
******      ******     *******
В предмета на обществената поръчка по обособена позиция № 1 се включват следните дейности:
1. Доставка на комуникационно оборудване, хардуер и софтуер, необходими за надграждане на комуникационната инфраструктура (ИКИ) на Национална агенция за приходите (НАП) (наричано по-нататък за краткост „оборудването“), подробно описано по вид, количество и технически характеристики в Техническатаспецификация по обособена позиция № 1 - Приложение № 1.1.

2. Гаранционно обслужване на доставеното по т. 1 оборудване, осигурено в рамките на срока на гаранционно обслужване в съответствие с предписанията на производителя, изискванията на договора за обществена поръчка и приложенията към него.
******      *******      *******

Предметът на обществената поръчка по обособена позиция № 2 включва  осигуряване на софтуерен продукт с допълнителен капацитет от 5000 EPS за система IBM Qradar“, подробно описан по вид, количество и технически характеристики в Техническатаспецификация по обособена позиция № 2 - Приложение № 1.2.
Изискванията към изпълнението са подробно описани в Техническата спецификация на Възложителя, относима към съответната обособена позиция.

 

URL: https://app.eop.bg/today/357596

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД