Открита процедура

Обявлението е в архива.
5866425

Публикувана на: 25.03.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 2942560.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА

Уникален номер на поръчката: 01224-2024-0008

Предмет на настоящата обществена поръчка са включени следните дейности:
1. Проектиране, разработване и внедряване на нова страница на БНБ („Банката“) в интернет и на нова вътрешна (интранет) страница на Банката („страниците“), съгласно изискванията на Възложителя, посочени в Техническа спецификация за проектиране, разработване и внедряване на нова интернет страница и на нова вътрешна (интранет) страница на БНБ – Приложение № 1 и Функционална спецификация за проектиране, разработване и внедряване на нова интернет страница и на нова вътрешна (интранет) страница на БНБ - Приложение №1А, както и приложенията към нея, представляващи неразделна част от документацията на обществената поръчка.
Изпълнението на дейностите се осъществява в седем етапа, чиито обхват и продължителност са описани в т. 3.1 и т. 3.4. от Техническата спецификация – Приложение № 1.
2. Гаранционна поддръжка на всички разработки, реализирани по т. 1, при условията и сроковете, посочени в Техническа спецификация – Приложение № 1, проекта на договор, както и съобразно Техническото предложение на участника, избран за изпълнител на поръчката.  
Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 31 (тридесет и един) месеца, считано от датата на подписване на договора. В този срок се включва и приемането на изпълнението на отделните етапи.
Сроковете за реализация на отделните етапи е в съотвествие с изискванията посочени в Техническата спецификация Приложение № 1.
 

URL: https://app.eop.bg/today/369177

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД