Открита процедура

Обявлението е в архива.
5784498

Публикувана на: 12.03.2024

Краен срок: 11.04.2024

Прогнозна стойност: 217600.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СВИЩОВ

Уникален номер на поръчката: 00753-2024-0022

1. Предмет на обществената поръчка: „Упражняване на строителен надзор съгласно разпоредбите на Закона за устройство на територията“ със следните обособени позиции:

Обособена позиция №1 – „Упражняване на строителен надзор по време на строителството на обект: „Основен ремонт на път VTR1261 /III-407, Павел – Совата/-Хаджидимитрово-/III-407/ от км 0+000 до км 1+915”.
Обособена позиция №2„Упражняване на строителен надзор по време на строителството на обект: „Консервационно-реставрационни работи (КРР), експониране и социализиране на недвижима културна ценност (НКЦ) – Средновековна крепост „Калето” (до Пристанището) с категория „национално значение“. Благоустрояване на градска жизнена среда в местата за обществено ползване – парк „Калето“, гр. Свищов” – I етап – Подобект 1 – КРР, експониране и социализиране на НКЦ – Средновековна крепост „Калето” с категория „национално значение“, II етап – Подобект 2 – „Благоустрояване на градска жизнена среда в местата за обществена ползване – парк „Калето“, гр. Свищов“ и III етап - „Ремонт и реконструкция на съществуваща тупикова улица към парк „Калето” до църква „Свети Димитър”, гр. Свищов“.
Обособена позиция №3Упражняване на строителен надзор по време на строителството на обект: „Основен ремонт на улици на територията на община Свищов – с. Българско Сливово, с. Вардим, с. Драгомирово, с. Козловец, с. Морава, с. Овча Могила, с. Ореш, с. Х. Димитрово и с. Царевец“.
Обособена позиция №4 - Упражняване на строителен надзор по време на строителството на обект:
„Ремонт, обновяване, оборудване и прилагане на мерки за енергийна ефективност в сградата на НЧ „Възраждане“ с. Българско Сливово, общ. Свищов“.
Обособена позиция №5Упражняване на строителен надзор по време на строителството на обект: „Реконструкция на довеждащ водопровод от „Гиглик 1“ до черпателен резервоар с. Хаджидимитрово, Община Свищов“.
Обособена позиция №6 - Упражняване на строителен надзор по време на строителството на обект: “Укрепване на улица „Главна”, с. Ореш, община Свищов“.
Обособена позиция №7Упражняване на строителен надзор по време на строителството на обект:
„Аварийно-възстановителни работи за реконструкция на напорен водопровод с. Алеково, община Свищов“.
Обособена позиция №8Упражняване на строителен надзор по време на строителството на обект:
“Ремонт на покрив на МБАЛ „Д-р Д. Павлович“  - сграда с идентификатор 6576.702.334.3 по КККР на гр. Свищов“.
Обособена позиция №9Упражняване на строителен надзор по време на строителството на обект: „Аварийно–възстановителни работи за реконструкция на улична канализационна мрежа на територията на гр. Свищов:
   Подобект 1: Реконструкция на улична канализационна мрежа ул. Стефан Караджа и Иларион Макариополски, град Свищов.
Подобект 2: Реконструкция на улична канализационна мрежа по ул. „Емануил Чакъров“, гр. Свищов.
Подобект 3: Реконструкция на улична канализационна мрежа по ул. „Д-р Димитър Павлович“, гр. Свищов.
Подобект 4: Реконструкция на улична канализационна мрежа по ул. „Иларион Макариополски“, гр. Свищов“.
Обособена позиция №10 Упражняване на строителен надзор по време на строителството на обект: „Основен ремонт на детска площадка – гр. Свищов, ул. „Градево“.

2. Описание на предмета на обществената поръчка:
Предмет на възлагане на настоящата обществена поръчка са Обособена позиция №1, Обособена позиция №2, Обособена позиция №3 и Обособена позиция №4.
Настоящата обществена поръчка е свързана с осъществяването на консултантска дейност за упражняване на строителен надзор, съгласно разпоредбите на Закона за устройство на територията (ЗУТ) и нормативните документи по неговото приложение чрез рамкови споразумения за срок от 48 /четиридесет и осем месеца/, считано от датата на сключване на същото, или до изчерпване на предвидения от Възложителя финансов ресурс.
Възложителят ще сключи рамково споразумение за обособена позиция №1, №2, №3 и №4 само с участниците, които отговарят на критериите за подбор и чиито оферти, отговарят на предварително обявените условия.
Рамковите споразумения за  обособена позиция №1, №2, №3 и №4 ще бъдат сключени с едно лице – участникът, класиран на първо място и определен за изпълнител на съответната обособена позиция. В Рамковите споразумения са определени всички условия. На основание чл.82, ал.1 от ЗОП, Възложителя сключва договор за обществена поръчка, като прилага тези условия.   
Възложителят ще сключи Договор за възлагане на съответната обособената позиция от обществената поръчка, след осигуряване на финансиране. Към датата на откриване на процедурата не е осигурено финансиране за обособена позиция №1, №2, №3 и №4  .
Подробните изисквания за изпълнение са съгласно Техническите спецификации по обособените позиции, неразделна част от документацията за участие.

Важно! Участник може да подаде оферта само за две обособени позиции. Всяка обособена позиция е предмет на отделен договор за възлагане на обществена поръчка.

ВАЖНО! Участниците не следва да подават оферти по Обособена позиция №5, Обособена позиция №6, Обособена позиция №7, Обособена позиция №8, Обособена позиция №9 и Обособена позиция №10.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП, Възложителят ще възложи Обособена позиция №5, Обособена позиция №6, Обособена позиция №7, Обособена позиция №8, Обособена позиция №9 и Обособена позиция №10 по реда, предвиден за индивидуалната им стойност (чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.3 от ЗОП).

МОТИВИ: Общата прогнозна стойност на Обособената позиция №5, Обособена позиция №6, Обособена позиция №7, Обособена позиция №8, Обособена позиция №9 и Обособена позиция №10 е в размер на 41 600,00 (словом: четиридесет и една хиляди и шестстотин) лева без ДДС, и не надхвърля 156 464 лева.
Общата прогнозна стойност на Обособената позиция №5, Обособена позиция №6, Обособена позиция №7, Обособена позиция №8, Обособена позиция №9 и Обособена позиция №10 е в размер на 41 600,00 (словом: четиридесет и една хиляди и шестстотин) лева без ДДС, което е 19,12% от общата  прогнозна стойност на обществената поръчка

URL: https://app.eop.bg/today/365890

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД