Открита процедура

Обявлението е в архива.
5775773

Публикувана на: 08.03.2024

Краен срок: 09.04.2024

Прогнозна стойност: 241666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА АННА" СОФИЯ АД

Уникален номер на поръчката: 00692-2024-0010

Обществената поръчка обхваща доставка, монтаж, пускане в експлоатация, обучение на персонала и гаранционна поддръжка на операционен микроскоп за нуждите на Отделение по Ушно-носно-гърлени болести при УМБАЛ „Света Анна“ – София АД, съгласно техническа спецификация, приложена към документацията за участие в процедурата.
Медицинската апаратура следва да е в пълно съответствие с изискванията и техническите характеристики, посочени в спецификацията, изготвена от Възложителя. Обхватът на поръчката включва следните дейности: доставка, монтаж, пускане в експлоатация, обучение на персонала за работа с апаратурата, както и гаранционна поддръжка.
Участниците подават само една оферта за комплексно изпълнение на поръчката, като не се допуска представяне на варианти.
Поръчката ще бъде възложена за период от 12 месеца, като доставката ще се извърши след направена писмена заявка от Възложителя. Лечебното заведение няма задължение за закупуването на медицинската апаратура, предмет на процедурата и описана в документацията за участие.
Срокът за доставка, монтаж, пускане в експлоатация и обучение на персонала за работа с апаратурата е по предложение на участника в календарни дни, не по-дълъг от 120 календарни дни, считано от получаване на писмена заявка от Възложителя.
Участниците следва да предложат гаранционно обслужване на предлаганото медицинско оборудване. Гаранционният срок е по предложение на участника, в месеци, като не може да бъде по-малък от 24 (двадесет и четири) месеца, считано от датата на приемо-предавателния протокол за извършени доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация и обучение на персонала.
Срокът за реакция при повреда е по предложение на участника в часове, не по-дълъг от 48 часа от получаване на уведомление от страна на Възложителя. Срокът за отстраняване на дефекти или повреди е по предложение на участника в календарни дни, не по-дълъг от 30 календарни дни от получаване на уведомление от страна на Възложителя.
Плащането се извършва в левове, по банков път, отложено, в срок, предложен от участника, до 60 календарни дни, след представяне на писмена заявка, фактура, гаранционна карта и приемо-предавателен протокол с отразени следните дейности: доставка на апаратурата, монтаж, въвеждане в експлоатация и проведено обучение на персонала, посочен от Възложителя. Крайната цена включва всички разходи до краен получател УМБАЛ „Света Анна” – София АД. Офертите на участниците за изпълнение на поръчката трябва да са в пълно съответствие с изискванията и техническите характеристики, посочени в спецификацията, изготвена от Възложителя.
Към техническото си предложение всеки участник следва да приложи следните документи, които са неразделна негова част:
1. Технически документи, брошури и каталози, от които да са видни параметрите на предлаганата от участника медицинска апаратура и нейното съответствие с изискванията на Възложителя, описани в техническата спецификация
2. Ръководство за употреба на български език
3. Заверено от участника копие на оторизационно писмо от производителя на медицинската апаратура или негов оторизиран представител с правото участникът да търгува с негови продукти. Оторизационно писмо не се изисква само в случаите, когато участникът и производителят са едно и също лице.

URL: https://app.eop.bg/today/365096

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД