Открита процедура

Обявлението е в архива.
5388971

Публикувана на: 13.12.2023

Краен срок: 11.01.2024

Прогнозна стойност: 6205866.56 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОМПАНИЯ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00026-2023-0184

Предметът на настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка е избор на изпълнител за „Осъществяване на денонощна  въоръжена и невъоръжена охрана на обекти от язовирни райони „Петрохан“,  „Благоевград“, ПД „Енерго“ - Предел, ВЕЦ „Мала църква“ и ПД „Енерго“ - Мала църква, ПД “Енерго“ - Приморско, ПД “Енерго“ - Росенец, ПД “Енерго1“ - к.к. Св. Св. „Константин и Елена“, район София на Предприятие „ВЕЦ“ и ВЕЦ “Симеоново“, Производствена база и Централно управление на предприятие „Язовири и каскади“, Административна сграда на НЕК ЕАД - Централно управление, за срок от 48 месеца.
Под денонощна въоръжена и невъоръжена охрана да се разбира охрана на обекти, подобекти, на прилежащите към тях хидротехнически съоръжения, територии и имущество от физически лица, съгласно изискванията на Закона за частната охранителна дейност, осъществяване на пропускателен режим при спазване изискванията на Закона за защита на личните данни. Охраната се осъществява денонощно и включва комплекс от физически, организационни мерки, обходен режим за охрана, реагиране на сигнали от сигнално-охранителна техника и видеонаблюдение, (изградени на съответния обект), осигуряващи регистрация за нерегламентиран достъп, с последваща физическа проверка от мобилни охранителни патрули.
 

URL: https://app.eop.bg/today/338802

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД