Открита процедура

Обявлението е в архива.
5519765

Публикувана на: 07.02.2024

Краен срок: 11.03.2024

Прогнозна стойност: 500000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Комисия за противодействие на корупцията

Уникален номер на поръчката: 06460-2024-0001

Предмет на настоящата обществена поръчка е доставка на електрическа енергия ниско напрежение (НН) по свободно договорени цени и избор на координатор на балансираща група за нуждите на обекти на Комисия за противодействие на корупцията (КПК), съгласно Закона за енергетиката (ЗЕ), Правилата за търговия с електрическа енергия (ПТЕЕ) и Правилата за измерване на количеството електрическа енергия (ПИКЕЕ).
Възлагането на обществената поръчка има за цел да бъде избран доставчик на активна електрическа енергия и координатор на стандартна балансираща група, съгласно ПТЕЕ, като се сключи договор за комбинирани услуги по смисъла на чл. 20 във връзка с чл. 11, т. 10 от ПТЕЕ - продажба на електрическа енергия и заплащане на всички използвани от възложителя като краен клиент услуги: „достъп до електропреносната и/или електроразпределителната мрежа“, „пренос на електрическа енергия през електропреносната и/или електроразпределителната мрежа“ (мрежови услуги) и „отговорност за балансиране“, както и уреждане на отношенията във връзка с плащането на дължимите суми за мрежови услуги за съответния ценови период.
Обществената поръчка е смесена по смисъла на чл. 11 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) и включва дейности с обект доставка на стока чрез покупка по чл. 3, ал. 1, т. 2 от ЗОП, както и дейности с обект предоставяне на услуги по чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП.

URL: https://app.eop.bg/today/351749

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД