Открита процедура

Обявлението е в архива.
5463625

Публикувана на: 10.01.2024

Краен срок: 07.02.2024

Прогнозна стойност: 1581565.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РУСЕ

Уникален номер на поръчката: 00115-2024-0003

Обществената поръчка е разделена на две обособени позиции:
Обособена позиция №1 „Мляко и млечни продукти“
Обособена позиция №2 „Месо и месни продукти“
Мястото за изпълнение на поръчката е град Русе, Община Русе до складовите бази на съответните обекти посочени в Техническата спецификация.
Срокът за изпълнение на доставките по обществената поръчка е 24 (двадесет и четири) месеца, считано от влизане в сила на договора за конкретната обособена позиция.
Количествата на посочените хранителни продукти са прогнозни, приблизително необходими за 24 месеца и са съобразени със заложените бюджетни средства. Видовете хранителни продукти и техните прогнозни количества за 24 месеца са посочени в приложените таблици в Excel, неразделна част от настоящата техническа спецификация. Всяко посочване в приложенията на продуктите на стандарт, конкретен модел, източник или специфичен процес, търговска марка, патент, тип или конкретен произход или производство да се чете „или еквивалент“.
Възложителят си запазва правото да увеличава или намалява количествата, според необходимостта на обслужваните обекти, както и да не заяви целия асортимент, според конкретните (специфични) нужди на всяка структура, както и съгласно изискванията на наредбите.
 

URL: https://app.eop.bg/today/347448

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД