Открита процедура

Обявлението е в архива.
5590240

Публикувана на: 26.02.2024

Краен срок: 26.03.2024

Прогнозна стойност: 613833.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БУРГАС

Уникален номер на поръчката: 00797-2024-0013

Община Бургас изпълнява проект „Намаляване на замърсяването на атмосферния въздух с фини прахови частици в населените места на Община Бургас - II“,  Приоритетна ос „Въздух“,  процедура № BG16FFPR002-5.001 „За по-чист въздух!“, финансиран по Програма „Околна среда“ 2021-2027“. За изпълнение на проекта предстои сключване на Административен договор за безвъзмездна финансова помощ (АДБФП) между министъра на околната среда и водите и Кмета на община Бургас.
Общата цел на проекта е да се подобри качеството на атмосферния въздух в община Бургас чрез намаляване на емисиите на ФПЧ10 от битовото отопление като един от основните източници на замърсяване на въздуха.
Настоящата обществена поръчка се реализира в рамките на проект „Намаляване на замърсяването на атмосферния въздух с фини прахови частици в населените места на Община Бургас - II“,  Приоритетна ос „Въздух“,  процедура № BG16FFPR002-5.001 „За по-чист въздух!“. Процедурата обхваща територии в страната, при които има налице нарушено качество на атмосферния въздух. Целта е да се допринесе за подобряване качеството на въздуха на територията на общини, при които са отчетени наднормени нива на фини прахови частици и азотни оксиди.
Изпълнение на предмета на поръчката включва следните дейности:

  • Доставка в имота, монтаж и въвеждане в експлоатация на отоплителни устройства за битово отопление в имотите на крайните получатели на заявените нови отоплителни устройства/отоплителна инсталация;
  • Инструктаж на крайния получател на място при доставката, както и писмени инструкции за експлоатация и поддръжка на новата отоплителна инсталация;
  • Заснемане на монтираното отоплително устройство/инсталация;
  • Гаранционно обслужване в гаранционния срок на новото отоплително устройство, който не може да е по-кратък от 24 месеца;
  • Годишен технически преглед на новата отоплителна инсталация между два отоплителни сезона в гаранционния срок.


Пълното описание, условията и изискванията към изпълнението на отделните дейности, включени в обхватa на предмета на поръчката, са подробно разписани в  Техническата спецификация.

URL: https://app.eop.bg/today/359993

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД