Открита процедура

Обявлението е в архива.
5791110

Публикувана на: 14.03.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 650000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Електроразпределителни мрежи Запад ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01467-2024-0024

„Електроразпределителни мрежи Запад“ ЕАД провежда открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Избор на независим оценител на енергийни обекти-земя, сгради, право на строеж, сервитути, машини и съоръжения, и наеми, обезщетения за ползване, елементи от енергетично оборудване и материали“, реф. № РРS 24-034.
Предметът на обществената поръчка е разделен на четири обособени позиции, както следва:
Обособена позиция 1 – Избор на независим оценител на енергийни обекти-земя, сгради, право на строеж, сервитути, машини и съоръжения за придобиване от „Електроразпределителни мрежи Запад“ ЕАД, и наеми, обезщетения за ползване, елементи от енергетично оборудване и материали, за територията на София-град.
Обособена позиция 2 – Избор на независим оценител на енергийни обекти-земя, сгради, право на строеж, сервитути, машини и съоръжения за придобиване от „Електроразпределителни мрежи Запад“ ЕАД, и наеми, обезщетения за ползване, елементи от енергетично оборудване и материали, за територията на София област и области: Перник, Кюстендил, Благоевград.
Обособена позиция 3 – Избор на независим оценител на енергийни обекти-земя, сгради, право на строеж, сервитути, машини и съоръжения за придобиване от „Електроразпределителни мрежи Запад“ ЕАД, и наеми, обезщетения за ползване, елементи от енергетично оборудване и материали, за територията на области: Плевен, Ловеч, Враца, Монтана и Видин.
Обособена позиция 4Избор на независим оценител на енергийни обекти, общинска собственост-земя, сгради, право на строеж, сервитути, за придобиване от „Електроразпределителни мрежи Запад“ ЕАД и наеми, обезщетения за ползване, за територията на Столична община.
Всеки участник може да подава оферта за всички обособени позиции (една или повече обособени позиции, до максималния брой обособени позиции по предмета на поръчката).

URL: https://app.eop.bg/today/362512

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД