Открита процедура

Обявлението е в архива.
5866312

Публикувана на: 25.03.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 2912088.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА

Уникален номер на поръчката: 01224-2024-0009

Обществената поръчка предвижда сключване на рамково споразумение и включва следните дейности:
1.1.    Абонаментно обслужване на информационна система „Единно хранилище на данни – отчети за банков надзор (ЕХД-ОБН)“ в БНБ („ЕХД-ОБН“/“Системата“), подробно описана в т. 2.3. от „Техническа спецификация за абонаментно обслужване и техническо и функционално развитие на информационна система „Единно хранилище на данни – отчети за банков надзор (ЕХД-ОБН)“, и съгласно обхват и изисквания, подробно описани в т. 3.1.1., т. 3.1.2. и т. 3.1.3. на Техническата спецификация.           
1.2.    Абонаментно обслужване на всички актуализации на Системата, изпълнени по т. 2.1.3. на Техническата спецификация, като част от абонаментното обслужване
по т. 2.1.1. на Техническата спецификация, след изтичане на срока на гаранционна поддръжка на съответната актуализация.

1.3.    Проектиране, разработка и внедряване на изменения и допълнения („техническо/функционално развитие/актуализации на Системата“) към Системата, подробно описана в т. 2.3. от Техническата спецификация, съгласно основните насоки за развитие на Системата, описани в т. 3.1.4. на Техническата спецификация.
Предвижда се общ обем на дейностите по техническо/функционално развитие на Системата за целия срок на рамковото споразумение и сключените въз основа на него договори, до 15 000 човекочаса.
1.4.    Гаранционна поддръжка на всички актуализации на Системата, изпълнени по т. 2.1.3. на Техническата спецификация, която се осъществява при условията и сроковете, посочени в Техническата спецификация, съответно в проекта на Договор, както и съобразно Техническото предложение на Изпълнителя.
Обхватът, естеството и начинът на осъществяване на отделните услуги, включени в обществената поръчка, както и правата и задълженията на страните във връзка с осъществяване на всяка от услугите, ще бъдат определени в писменото искане на възложителя за допълване на оферта, съответния/те договор/и, сключени въз основа на Рамковото споразумение, и съобразно офертата на Изпълнителя, относно всеки конкретен договор.           

URL: https://app.eop.bg/today/365377

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД