Открита процедура

Обявлението е в архива.
5531981

Публикувана на: 15.02.2024

Краен срок: 15.03.2024

Прогнозна стойност: 1994160.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ "ЖЕЛЕЗОПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА" ДП

Уникален номер на поръчката: 00233-2024-0012

Изисквания към изпълнението на обществената поръчка:

  • Решението трябва да включва предоставяне за ползване на многофункционални устройства и принтери, интеграция на същите и тези собственост на ДП НКЖИ към централизираната система за управление на печата, пълната им сервизна поддръжка и обслужване, отчетност и контрол на печата, извличане и търсене на информация.
  • Месечният обем на отпечатаните документи е приблизително:

•        Черно-бял отпечатък (черно-бели страници) – 380 000 броя формат А4*;
•        Цветен отпечатък (цветни страници) – 20 000 броя формат А4*;
          *В по-горе посочените количества на отпечатаните документи са включени и отпечатаните формат А3 документи, като всеки един формат А3 документ е представен и преброен като 2 пъти формат А4.
Посоченият брой копия(отпечатъци) ще се разпределя между всички 263 устройства, част от които са собственост на ДП НКЖИ. Посоченият обем е само ориентировъчен и не обвързва ДП НКЖИ с минимални задължителни месечни обеми печат.

  • Съществуващата централизирана система за управление на печата YSoft SafeQ (съкр. SafeQ) да бъде надградена и преконфигурирана, така че да обхване посочените устройства в Таблица № 2 от Техническата спецификация и Таблица № 4 от Техническата спецификация. Системата YSoft SafeQ (съкр. SafeQ) със съответните лицензи, собственост на Възложителя, е описана в Таблица № 3 от Техническата спецификация, и следва да бъде обновена към най-новата си версия. Изпълнителят следва да предостави за ползване допълнителни лицензни пакети и всичко необходимо за надграждането на съществуващата система за управление на печата YSoft SafeQ (съкр. SafeQ) и поддържането на активен софтуерен съпорт за целия период на предоставяне на услугите.
  • Да се предоставят за ползване, описаните в Таблица № 4 от Техническата спецификация количества и видове устройства, които да обезпечават нуждите по принтиране, сканиране и копиране на служителите на ДП НКЖИ за срока на договора. Първоначалната инсталация на хардуера да се извърши по посочените в Таблица №1 от Техническата спецификация локации.
  • Да се предоставят услуги, свързани с цялостната сервизна поддръжка на наетите печатащи устройства, софтуерното решение YSoft SafeQ (съкр. SafeQ) и оборудването, собственост на Възложителя, посочено в Таблица № 2, Таблица № 3 и Таблица № 4 от Техническата спецификация за срока на договора и в съответствие с изискванията на Възложителя, които да осигурят непрекъснатост на услугите по печат, копиране и сканиране.
  • Да се осигури отдалечено наблюдение на всички устройства с цел тяхното навременно обслужване и поддръжка.
  • Да се осигури резервираност на системата (пренасочване на печата от едно към друго устройство до отстраняване на възникнал сервизен или друг инцидент), в това число осигуряване на оборотно устройство при необходимост. Необходимостта се определя от нуждите на Възложителя.
  • Да се предоставят за ползване допълнителни лицензи на общо 257 броя печатащи устройства, посочено в Таблица № 5 Техническата спецификация.
  • Да се проведе обучение на потребителите/служители на ДП НКЖИ за работа с оборудването и системата. Обучението следва да обхване до 5 (пет) оторизирани служителя на Възложителя.

Пълното описание на изискванията на възложителя е посочено в Техническата спецификация, Приложение №1 към документацията за обществената поръчка.

URL: https://app.eop.bg/today/347117

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД