Открита процедура

Обявлението е в архива.
5496380

Публикувана на: 22.01.2024

Краен срок: 20.02.2024

Прогнозна стойност: 2358000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00353-2024-0013

За осигуряване защита на работниците и служителите от замърсяване с радиоактивни частици и други видове конвенционални замърсявания е необходима доставка на работно облекло – гащеризони и бонета с технически характеристики и изисквания, посочени в Техническа спецификация №23.АЕЦ.ТЗ.521. Прогнозно количество за срока на рамковото споразумение: боне бяло – 147 700 броя, гащеризон бял – 76 900 броя и гащеризон зелен – 3 800 броя.
Процедурата е с цел сключване на рамково споразумение със срок на действие 3 (три) години от сключването му или до достигане на пределната му стойност, което обстоятелство настъпи първо.
Възложителят ще сключи рамково споразумение с 3 (трима) изпълнители, класирани от първо до трето място (включително), при условие, че са налице достатъчен брой оферти, които отговарят на предварително обявените условия. При условие, че не са налице достатъчен брой участници, възложителят може да сключи рамково споразумение и с по-малко от 3 (трима) изпълнители.
Критерият за възлагане на поръчката е „най-ниска цена”, като офертите на участниците ще се класират по най-ниската обща сума изчислена на база прогнозното количество и предложената единична цена. Изпълнителят на всеки конкретен договор ще бъде определен въз основа на икономически най-изгодната оферта, определена чрез критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Договори за възлагане на обществена поръчка ще бъдат сключвани въз основа на рамковото споразумение, като до изпълнителите ще бъде отправена покана за участие във вътрешен конкурентен избор. В случай, че за изпълнител на рамковото споразумение е определен само един участник, до него ще бъде отправена покана за допълване на офертата.
Първият договор по рамковото споразумение ще бъде сключен на база конкретните потребности на Възложителя за съответния годишен план, при условията на споразумението. За всеки следващ период в рамките на 3 (три) годишния срок на действие на споразумението, договори ще бъдат сключвани на база уточнени и годишни потребности на всички звената “АЕЦ Козлодуй” ЕАД.
Предложените в Ценовите предложения на изпълнителите единични цени са пределни такива за първия договор, сключен въз основа рамковото споразумение.
Пределната стойност на рамковото споразумение е 2 358 000,00 лева без ДДС. Максималната стойност на всички плащания по договорите по рамковото споразумение няма да надвишат пределната стойност, която е прогнозната стойност на процедурата.

URL: https://app.eop.bg/today/329816

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД