Открита процедура

Обявлението е в архива.
5283230

Публикувана на: 25.10.2023

Краен срок: 22.11.2023

Прогнозна стойност: 500000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХАСКОВО

Уникален номер на поръчката: 00211-2023-0064

Предметът на настоящата поръчка е „Предоставяне на външна експертна помощ за организация и управление на проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в община Хасково“, финансиран по Програмата за околна среда 2021-2027 г.“ Услугите са необходими с цел правилното изпълнение на проекта.

Обществената поръчка ще се финансира чрез безвъзмездна финансова помощ, предоставена от Управляващия орган на Програма „Околна среда 2021-2027 г.“ за изпълнението на проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в община Хасково“. Проектът ще се финансира по приоритет „Въздух“ от Програмата за околна среда за периода 2021-2027 г. по процедура „За по-чист въздух“

 За изпълнение на одобрения проект ще бъде сформиран екип от служители на общината и от външни експерти, избрани в следствие на настоящата поръчка. За позициите експерт счетоводител и технически сътрудник – съхранение на документи ще бъдат определени служители на общината. За позициите ръководител на проекта, координатор по проекта, експерт по мониторинг и докладване, юрист, експерт финансист и експерт по информация и комуникация ще бъдат предложени лица от избрания изпълнител по обществената поръчка. Необходимостта от външни експерти се налага във връзка с факта, че общината не разполага с достатъчен брой служители, които да съвместяват основните си задължения с тези, свързани с управление на проекта и с цел гарантиране на експертен капацитет за изпълнение на всички дейности и задачи по проекта.

URL: https://app.eop.bg/today/336557

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД