Открита процедура

Обявлението е в архива.
5784995

Публикувана на: 13.03.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 2916666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХАРМАНЛИ

Уникален номер на поръчката: 00056-2024-0010

Път HKV2220 свързва село Доситеево с общинския център гр. Харманли. Характеризира се с ниска  интензивност на движението, предимно от леки коли. Съществуващата настилка  не е ремонтирана, силно разрушена, износена  и  депланирана, с дупки, коловози, слягане в  ръбовете  и множество  кръпки.
Ширината на настилката варира - от 5,50 м до 6,50 м в кривите с уширение. Лошото състояние на банкетите допълнително затруднява разминаването на колите.
Отводняването е добре решено, но липсата на поддръжка през годините, значително влошава ефективността на системата. Съществуващите водостоци са в добро състояние.
 Движението по пътя е двупосочно, но пътните знаци и хоризонталната маркировка изцяло липсват.
Общото състояние на настилката, позволява да се направи рехабилитация на пътя.
Срокът за изпълнение на всички дейности от обществената поръчка е по предложение на участника, но не повече от 180 календарни дни, който започва да тече от датата на подписване на Протокола за откриване на строителната площадка и определяне на строителната линия и ниво на строежа – обр.2а по Наредба № 3/31.07.2003г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството и приключва с подписването на Констативен акт за установяване годността за приемане на строежа – Приложение № 15 към чл. 7, ал. 3, т. 15 от Наредба № 3 от 31 юли 2003 година.

Максималната стойност на обществената поръчка не може да надвишава 2 916 666.67 (два милиона деветстотин и шестнадесет хиляди шестстотин шестдесет и шест лева и шестдесет и седем стотинки) без вкл. ДДС.
Към момента на откриване на обществената поръчка не е осигурено  финансиране. В случай, че в рамките на три месеца от сключване на договора не е осигурено финансиране, всяка от страните може да поиска прекратяване на договора без предизвестие, съгласно чл.114 от ЗОП.
Когато след изтичане на тримесечен срок от сключване на договора не е осигурено финансиране, всяка от страните може да поиска прекратяването му без предизвестие.
Когато след изтичане на 10-месечен срок от сключване на договора не е осигурено финансиране, договорът се счита за прекратен.

 

URL: https://app.eop.bg/today/366436

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД